Jeg vil ha’ et flag


playboybunnyNogle er vilde med butterflyklædte kaniner, andre har både fisk og middelalderlige torturinstrumenter som symboler. (Brandingværdien forekommer lidt skizofren, sådan et eller andet sted mellem fiskehandel og forstads S/M klub, men Guds fred være med det. Her nagles ingen i hvert fald sultne til korset.)

Andre igen har har helt sikkert ikke en tegning af en profeten som symbol, det er slået helt fast. De hedder vist heller ikke Charlie.

Dem der hedder Charlie har nu ellers også en slags flag. Det er meget populært.

Der er symboler for alskens religioner, køn, seksualiteter og lande. Dem kan der både flages og smykkes med. I en snæver vending kan de sågar brændes af, men stik imod forventning har det ikke positiv effekt på olieregningen.

Hvorfor har de sapioseksuelle så ikke noget symbol? Ja jeg spørger bare? Der er da ingen skam i at være tiltrukket af intelligens og vid, er der? Eller er sandheden simpelthen, at det er det sande tabu, det depraverede allersorteste hjerte af seksualiteten. Ved den der tænder på begavelse, bliver lummer i bukserne af høje lix-tal og ryster i knæene ved synet af stopfyldte bogreoler.

Jeg vil ha’ et flag! Og det kan kun gå for langsomt. Bidrag modtages med kyshånd. (Jeg bidrager med hånden, kys er valgfri, betragt det som en slags sammenskudsgilde.

Reklamer

2 thoughts on “Jeg vil ha’ et flag

  1. Nice request.
    I’m thinking a mix between the Universal Basic Income logo (http://i57.tinypic.com/10x6hyx.jpg), signifying the potential for free thought and increase in intelligence that follows from no longer being bound to menial, stultifying, drudgery labor, and the IBM Watson logo, where cognitive computing can serve as an intelligence enhancer whereby our questions can be analyzed, correlated with real-world statisticall data, explored and answered empirically, leaving us free to do what we do best: Come up with the good questions. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s